Product features

 • Materiali: çeliku e ndërtimit, çelik inox dhe PE-polietileni
 • Mjetet e prodhuara Pikërisht mundësuar kontrollimin e thjeshtë e rrotave me dimensione 16-29 inç, me ose pa gomë.

Si të përdorni mjet:

 • Mjet i vërtetë Kontrolli është një mjet i projektuar për të kontrolluar simetri boshtore midis shpërndarës dhe buzës timon. Së pari ne kemi vendosur një distancë të përshtatshme në mes të rrëshqitje sipas madhësisë timon. Ne ligët pjesën tjetër mesme kundër bosht nef dhe të vënë në kornizë me sllajde më afër buzës në mënyrë që slides prek buzë. Pastaj ne të rregullojmë pjesën tjetër me një vidë dhe kontrolloni në anën tjetër të timonit. Kjo na mundëson për të parë nëse nef është përqëndruar sipas buzës. Nëse rrota nuk është i përqendruar, ajo duhet të jetë e thatë.
#title#
kodMinimum additional lenghtMaximum additional lenghtThicknessWidthPeshë
61848632066066770850
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.