Product features

We redesigned many of its features. The base has been made stronger for improved precision and we also added conical one-size-fits-all magnetic thru-axles adapters that can be stored anywhere on the base. The arms have been made longer to accommodate 29+ wheels better and the calipers widened accordingly.Threads, springs and bearings were all revised resulting in smoother operation plus less frequent calibration. Additionally, we include white high-gloss stickers you can apply to the base and caliper arm to improve background contrast, making it easier than ever to use.

Here is a full list of the improvements.

 • Stronger base for improved precision
 • Longer and redesigned upright arms for improved clearance of 29+ wheels and truing precision
 • Wider calipers for increased clearance of 29+ wheels
 • Accommodates wider axles, works with through axle hubs up to 197mm width (include the use of adapters). Max. arm opening 230mm (without the use of adapters).
 • New bearings on the upright arm adjust axle are spring loaded for improved precision and reduced frequency of calibration
 • Redesigned caliper tips for easier radial truing
 • Revised threads and springs for smoother operation
 • 8mm bench mount holes at the bottom, 268 mm center to center
 • Slicker design, all black
 • Comes with conical magnetic through axle adapters – one size fits all (12, 15 and 20). The adapters are now magnetic and can be affixed anywhere on the base. Features a bolt for more permanent fix on the upright arms.
 • Includes white high gloss stickers, covering the base and caliper arm, for improved background contrast (stickers are not preapplied)

Compatibility:

 • Accepts wheels from 16 to 29+ inch with or without tire.
 • Supports solid, quick release and through axle hubs
 • Through axle hubs are supported with use of the adapters (included with truing stand)
 • One pair of through axle adapters support all sizes of through axles

Standard features (same as before):

 • Gjeometria e busull mundëson një kontroll të njëkohshme axial për shtrirjes saktë të buzë.
 • Të busull kanë këshilla plastike të veshura për të parandaluar lënë shenja në timon.
 • Pozicioni i armëve i drejtë mund të rregullohen me një çelës të drejtë të rregullimit të përshtaten gjerësinë bosht. Pozicioni krahu busull mund të rregullohen për të përshtaten rreze rrota dhe distanca të lartë busull mund të rregullohen për të përshtaten gjerësi buzë.
 • Kur ndryshimin timon, pranverë ngarkuar armë drejtë dhe krahu busull mund të largohen shpejt larg, automatikisht shtrihet përsëri në një pozicion të caktuar, kur futur një rrotë të re. Kjo mundëson truing më të shpejtë të disa rrota të njëjta madhësi.
#title#
kodD maxMaximum width of wheelMinimum additional lenghtMaximum additional lenghtHeightThicknessWidthPeshë
6292973904040226485298807165
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Accessories

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.