Product features

 • 1689 profesionale krahu qëndrim qendërzim timon mund të merrni nga qendra, pasi duke u përdorur shpesh. Kontrolli krahun busull na mundëson, për të kalibruar krahun qëndrojë përsëri në pozicionin e saj të qendrës.
 • For best calibration results choose the correct calibration tool for your truing stand.
 • Pro truing stand V1, black and chromed finish, choose calibration tool 629229.
 • Pro truing stand V2, black finish (available from June 2022), choose calibration tool 629288.
#title#
kodDiameterWidthLenghtThicknessPeshë
62922981702703230
62928881902703243
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.