994

Атрибути на производот

This mobile, adjustable, safe and stable trolley ensures that you won't have to take any unnecessary transport routes during your work. It provides a tidy workplace, excellent accessibility to resources, basic tools and documentation. It features a portable work surface, and item security is ensured by a locking system. It is useful in workshops, production and everywhere in lean manufacturing (LMS).
 • материјал: специјален ПЛУС челичен лим
 • работна површина со подвижна прилагодлива плоча со копче, размер А3
 • подигнати краеви за заштита од лизгање на плочата
 • држач за мобилен телефон
 • дупки за чување на пенкала
 • вдлабната површина за чување на додатоци
 • 2 фиоки L 563 x W 365 x H 70mm
 • фиоките можат да бидат модифицирани со прегради 940ЕS3A или 940ES3
 • 2 површини за складирање во долниот дел на количката
 • ергономска рачка
 • централно заклучување со брава и клуч на преклопување
 • тркала отпорни на масло и киселина со дијаметар од 100мм, едно со кочница, која ги блокира вртењето и ротирањето на тркалото.
 • целосно извлекување на фиоките со висококвалитетни топчести шини
 • нелизгавата синтетичка облога ги штити фиоките и алатите од оштетување
 • обложена со еко боја на Qualicoat стандард за квалитет
 • основни димензии со рачка и држачи L 770 x W 460 x H 1252 mm
 • капацитет на носивост на секоја од фиоките : 45 кг
 • фиоки компатибилни со SOS tool tray 1/3, 2/3, 3/3

Информативен лист

pdfПодвижен пулт - 994

Повеќе за производот

#title#
шифраLenghtLenghtWidthWidthHeightHeightтежина 
612208770673460.54401252112539000

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (видео)

Резервни делови

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.