990MA16

Атрибути на производот

  • основни димензии на работна маса L 2000 x W 750 x H (1885 - 2305)mm
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Модулна работна маса - модул А16 627607 990MA16 1,5 m 17
Прилагодлива ногарка за модуларен работен пулт 990LA 100x650x690x1110 1
Тесен ормар за алат -6 фиоки 990ND6 475x650x870 1
Подлога за тесен ормар за алат 990NDU 60 1
Дрвен пулт 990TW 1500x750x40 1
Перфориран грб - модул С9 990MC9 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Квалитетен лим

    Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
  • Иновативен дизајн

    Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
  • Прегледно сместување на алатот

    Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.