990MA11

Атрибути на производот

  • основни димензии на работна маса L 2000 x W 750 x H (1885 - 2305)mm
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Модуларен работен пулт - модул А11 625761 990MA11 1,5 m 16
Широк ормар за алат - 6 фиоки 990WD6 663x650x870 1
Тесен ормар за алат -6 фиоки 990ND6 475x650x870 1
Дрвен пулт 990TW 1500x750x40 1
Лева потпора 990SL 32x45x1155 1
Десна потпора 990SR 32x45x1155 1
Носач со парапетни канал 990HPC 1467x73x131 1
Перфорирано пано, сет од 2 парчиња 990B 1436x1018 1
Полица со држачи 990SHELF 1500 1
Држач за пластична кутија 990HPB 1500 1
Пластична кутија , 3 комада во сет PB.990HPB 235x155x125 (3x) 3
Држач за осветлување со конзола 990HL 1499 1
Светло 990LIGHT 1200 1
Кука, 10 парчиња 997.1 50 (2x) 2
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Квалитетен лим

    Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
  • Иновативен дизајн

    Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
  • Прегледно сместување на алатот

    Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.