990MA1

Атрибути на производот

Work benches are an indispensable element in a professional or home workshop. Unior's modular benches are durable, stable and convenient due to their durable work surface, perforated walls, excellent lighting options, convenient drawers. Module A1 also features plastic containers for storing small inventory.
  • basic dimensions of work bench L 2000 x W 750 x H 2025mm
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Модуларен работен пулт - модул А1 625751 990MA1 - 38
Широк ормар за алат - 6 фиоки 990WD6 663x650x870 1
Тесен ормар за алат -6 фиоки 990ND6 475x650x870 1
Дрвен пулт 990TW 2000x750x40 1
Лева потпора 990SL 32x45x1155 1
Десна потпора 990SR 32x45x1155 1
Средна потпора 990SM 32x45x1155 1
Носач со парапетни канал 990HPC 983x73x131 (2x) 2
Перфорирано пано, сет од 2 парчиња 990B 952x1018 (2x) 2
Држач за осветлување со конзола 990HL 999 (2x) 2
Светло 990LIGHT 900 (2x) 2
Држач за пластична кутија 990HPB 1000 1
Пластична кутија , 3 комада во сет PB.990HPB 235x155x125 (2x) 2
Полица со држачи 990SHELF 1000 1
Кука 997.1 50 (20x) 20

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Квалитетен лим

    Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
  • Иновативен дизајн

    Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
  • Прегледно сместување на алатот

    Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.