990AD1

Атрибути на производот

  • basic dimensions of angle work bench L 1000 x W 1000 x H 2025mm
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Аголна модуларна работна маса 627057 990AD1 11
Перфорирано пано, сет од 2 парчиња 990B 952x1018 1
Перфорирана позадина за аголна модуларна работна маса, сет од 4 парчиња 990BA 228x28,5x509 1
Поклопец за аголна модуларна работна маса, сет од 2 парчиња 990BA1 1
Носач со парапетни канал 990HPC 983x73x131 1
Поддршка за аголна модуларна работна маса, сет од 2 парчиња 990LB  (2x) 2
Лева потпора 990SL 32x45x1155 1
Средна потпора 990SM 32x45x1155 (2x) 2
Десна потпора 990SR 32x45x1155 1
Аголна горна дрвена клупа 990TW1 1000x1000x40 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Квалитетен лим

    Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
  • Иновативен дизајн

    Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
  • Прегледно сместување на алатот

    Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.