964ECO6

Атрибути на производот

 • Tool tray dimension: 498 x 135 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Economic line

Set includes:

 • 1x combination pliers (article 406/1BI) dim. 180
 • 1x diagonal cutting nippers (article 461/1BI) dim. 160
 • 1x multifunctional electrician`s pliers (article 514/1BI) dim. 160
 • 1x double groove joint pliers (article 445/1BI) dim. 240

Повеќе за производот

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура ВИ клешти во SOS влошка 621291 964ECO6 - 4
Комбинирани клешти 406/1BI 180 1
Сечици странични 461/1BI 160 1
Повеќенаменски електричарски клешти 514/1BI 160 1
Клешти папагалки 445/1BI 240 1
SOS влошка за 964ЕСО6 vl964ECO6 498x135x30 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.