445/1BI

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хром ванадиум челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • полирани челусти
 • завршна површина: хромирани по стандард ЕN 12540
 • робусни рачки изолирани со двокомпонентни навлаки
 • изработени по стандард ISO 8976

Предности:

 • опсегот на челустите подеслив во 5 позиции со дим.180, со дим.240 и 300 во 6 позиции
 • жлебест зглоб

Стандарди

ДИН ИСО 8976

Информативен лист

pdfКлешти папагалки - 445/1BI

Повеќе за производот

Профили

Jaws formPremium chrome vanadium steel

#title#
шифраLenghtThicknessMaximum tube diameterтежина-- prazen stolpec -- 
6078851809.925197
62055724010.835417
60788730012.240657

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Бројни дополнителни елементи

  Опсегот на цевастите клучеви е надополнет со други наменски алати за работа со цевни инсталации, како што се разни цевасти секачи и стеги, искречки алати, тест пумпи за работа со цевки.
 • Ергономски облик

  Специјалниот фат на цевастиот клуч, благодарение на својот ергономски облик, секогаш лежи на дланката совршено додека изведувате цврст, нелизгав фат на цевките, без обзир на нивната форма или широчина.
 • Лесна монтажа

  Униор алатите за цевки дозволуваат безбедна и ефикасна монтажа на водоводни системи, бидејќи тие пренесуваат многу дополнителна сила на цевките и обезбедуваат силен и сигурен фат без завртки или штрафови.