Гарнитура насадни клучеви од 1/4" со додатоци и рачки во SOS влошка

964ECO5

Атрибути на производот

 • Tool tray dimension: 498 x 135 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Economic line

Set includes:

 • 11x socket 1/4", 6 point (article 188/2 6P) dim. 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13
 • 7x socket 1/4" with internal TX profile (article 189/2) dim. E4, E5, E6, E7, E8, E10, E11
 • 19x screwdriver socket 1/4"; hex (article 187/2HX dim. 3, 4, 5, 6, 7), TX profile (article 187/2TX dim. TX8, TX10, TX15, TX20, TX25, TX27, TX30, TX40), crosstip (article 187/2PH dim. PH 1, PH 2, PH 3), flat (article 187/2SL dim. 0.8x4, 1,0x5,5, 1,2x7)
 • 1x reversible ratchet 1/4"
 • accessories 1/4"; 1x swivel handle, 1x sliding T - handle, 2x extension bar (55, 150mm), 1x universal joint, 1x adaptor (1/4"-3/8")
 • 1x spinner handle 1/4"
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви од 1/4" со додатоци и рачки во SOS влошка 621290 964ECO5 - 45
Насаден клуч прихват 1/4" 188/2 6p 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13 11
Насаден клуч со внатрешен ТХ профил 1/4" 189/2 E 4, E 5, E 6, E 7, E 8, E 10, E 11 7
Насаден клуч инбус прихват 1/4 187/2HX 3, 4, 5, 6, 7 5
Насаден клуч крстач прихват 1/4" 187/2PH PH 1, PH 2, PH 3 3
Насаден клуч плоснат 1/4 187/2SL 0.8 x 4, 1,0 x 5,5, 1,2 x 7 3
Насаден клуч со ТХ профил прихват 1/4 187/2TX TX 8, TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40 8
Двонасочна крцкалка 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Рачка со зглоб 1/4" 188.2/2BI 1/4" 1
Т рачка 1/4" 188.3/2 1/4" 1
Продолжеток 1/4", долг 188.4/2 1/4"x150, 1/4"x55 2
Кардански зглоб 1/4" 188.6/2 1/4" 1
Адаптер 1/4" 188.7/2 1/4" - 3/8" 1
Продолжеток-одвртка со рачка 1/4 188.8 1/4" 1
SOS влошка за 964ЕСО5 vl964ECO5 498x135x30 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.