Гарнитура насадни клучеви со TBI рачка во SOS влошка за алат

964/9BSOS

Атрибути на производот

 • Tool tray dimension: 188 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 6x socket wrench with TBI handle (article 629TBI) dim. 5.5, 6, 8, 10, 12, 13
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви со TBI рачка во SOS влошка за алат 621063 964/9BSOS - 6
Насаден клуч со рачка TBI изведба 629TBI 5.5, 6, 8, 10, 12, 13 6
SOS влошка за 964/9BSOS vl964/9BSOS 188x364x30 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.