Количка за алат EUROVISION со сигурносен BLOCK безбеден систем

940EV7BLOCK

Атрибути на производот

  • материјал: специјален ПЛУС челичен лим
  • централно заклучување со брава и клуч на преклопување
  • lock with key included also foam keyring
  • Новиот Block безбедносен систем спречува на отварање на повеќе од една фиока одеднаш. Кога е отворена една од фиоките, сите други фиоки се заклучени и неможат да се отворат.
  • тркала отпорни на масло и киселина со дијаметар од 125 мм, едно со кочница, која ги блокира вртењето и ротирањето на тркалото.
  • отворањето и затворањето на фиоките е многу едноставно согласно на единственото решение-рачката на фиоката на горната страна им овозможува синхронизиран фат и отворање на фиоката на количката
  • целосно извлекување на фиоките со висококвалитетни топчести шини
  • фиоки со нелизгачка внатрешна синтетичка постава
  • механизмот за затворање на фиоките заштитува од несакано отворање на фиоките
  • широк спектар на додатоци
  • обложена со еко боја на Qualicoat стандард за квалитет
  • слепи навртки за прицврстување на дополнителни делови кои се монтирани на количката
  • статичен капацитет на товар на количката без тркала: 1600кг
  • динамичен капацитет на товар на вагоните: 500 кг
  • максимален капацитет на секоја фиока : 45 кг
  • 6 фиоки (4 x L 563 x W 365 x H 70 mm, 1 x L 563 x W 383 x H 150 mm, 1 x L 563 x W 383 x H 230 mm)
  • основни димензии со рачка и тркала L 800 x W 440 x H 923mm
  • вкупен волумен на фиоки: 145 литри
  • фиоки компатибилни со SOS tool tray 1/3, 2/3, 3/3
#title#
шифраLenghtWidthHeightLenghtHeightтежина-- prazen stolpec -- 
62600080044092370076857000

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Accessories

Резервни делови

  • Квалитетен лим

    Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
  • Иновативен дизајн

    Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
  • Прегледно сместување на алатот

    Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.