6762

Атрибути на производот

 • Димензија на касетата: 197х105х38

Гарнитурата вклучува:

 • 1 х Ударен одвртувач (article 6762.1) dim. 1/2"
 • 1 х Ударен одвртувач (article 6762.2) dim. 1/2"-5/16"
 • 2 x битс уметок имбус (article 6489C8) dim. 5, 6
 • 4х Битс уметок со ТХ профил (article 6492C8) dim. TX20, TX25, TX30, TX40
 • 1 х Битс уметок крстач(РН) (article 6484C8) dim. PH4
 • 2 х Битс уметок крстач(РН) (article 6483C8) dim. PH2, PH3
 • 3 х Плоснат битс уметок (article 6480C8) dim. 1.2x6.5x41, 1.6x8.0x41, 2.0x12.0x41
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Ударен одвртувач и уметоци во гарнитура 605061 6762 - 14
Битс уметок плоснат, 3 парчиња во гарнитура 6480C8 1.2 x 6.5x41, 1.6 x 8.0x41, 2.0 x 12.0x41 3
Битс уметок крстач (РН), 3 парчиња во гарнитура 6483C8 PH 2, PH 3 2
Битс уметок крстач (PН), 3 парчиња во гарнитура 6484C8 PH 4 1
Битс уметок имбус, 3 парчиња во гарнитура 6489C8 5, 6 2
Битс со ТХ профил, 3 парчиња во гарнитура 6492C8 TX 25, TX 30, TX 40, TX 20 4
Ударен одвртувач 6762.1 1/2"x144 1
Адаптер 1/2" - 5/16" 6762.2 1/2" - 5/16" 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
 • Ергономски дизајнирани рачки

  Супериорниот квалитет на материјали употребен во линијата на Униор одвртките е надополнет со ергономски дизајнирани рачки за да се обезбеди одлично здржување.
 • Тро-компонентна рачка

  Со оваа комбинација на меки и тврди површини, специјалната тро-компонентна рачка - патент на Униор - осигурува комфорна и ефикасна изведба со минимален напор на рачниот зглоб додека се работи.
 • Фат отпорен на лизгање

  Способни да одговорат на различни профили на завртка и изложени иновативни трокомпонентни рачки, УНИОР одвртките осигуруваат голема ефикасност и фат отпорен на лизгање.