6762.1

Информативен лист

pdfУдарен одвртувач - 6762.1

Повеќе за производот

Профили

1/2сила во NДоживотна гаранција

#title#
шифраЗнак за SQ 4 аголен профилДолжинатежина-- prazen stolpec -- 
6050621/2"144661
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Accessories

Резервни делови

  • Ергономски дизајнирани рачки

    Супериорниот квалитет на материјали употребен во линијата на Униор одвртките е надополнет со ергономски дизајнирани рачки за да се обезбеди одлично здржување.
  • Тро-компонентна рачка

    Со оваа комбинација на меки и тврди површини, специјалната тро-компонентна рачка - патент на Униор - осигурува комфорна и ефикасна изведба со минимален напор на рачниот зглоб додека се работи.
  • Фат отпорен на лизгање

    Способни да одговорат на различни профили на завртка и изложени иновативни трокомпонентни рачки, УНИОР одвртките осигуруваат голема ефикасност и фат отпорен на лизгање.