478/1BI

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • ивиците за сечење се индукционо појачани
 • полирани челусти
 • завршна површина: хромирани по стандард ЕN 12540
 • робусни рачки изолирани со двокомпонентни навлаки

Предности:

 • со повратен федер
 • капацитет на отстранување: до макс. 0.6-10mm2

Повеќе за производот

Профили

Stripping jawsPremium plus carbon steel

#title#
шифраLenghtWire diameter in mm2WidthThicknessAdditionsl lenghtтежина-- prazen stolpec -- 
6078821600.6 - 1018940178

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Related products

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.