380

Атрибути на производот

 • материјал: полиамид

Предности:

 • прилагодување на должината на режење од 5-12мм
 • лесно прифатлива градба - во страничен секач за макс. 2мм

Употреба:

 • автоматско отстранување изолација на проводници од 0, 2-6мм2

Профили

Stripping jaws

#title#
шифраWire diameter in mm2тежина-- prazen stolpec -- 
6109250.2 - 6117

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Related products

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.