2026/2

Атрибути на производот

 • материјал: тело од специјален флекс плус јаглероден челик, раце од специјален хром ванадиум челик
 • површинска заштита на навој:полирана, а останатите делови се хромирани
 • Сепараторот е дизајниран за ефикасна демонтажа на разни делови на машини кои се прицврстени за осовината
 • Незаменлив е за задачи кои бараат сигурна демонтажа без деформации на машинските делови кои се прицврстени за осовината.
 • со кои лесно се вадат деловите од осовината со Ф 5mm 115mm

Предности:

 • Сепараторот е составен од вретено, два крака и склопа за прифаќање, кои заедно овозможуваат рамномерна демонтажа
 • Сепараторот е дизајниран за лесна и сигурна употреба

Информативен лист

pdfСепаратор - 2026/2

Повеќе за производот

Профили

Video presentationDo not use with pneumatic toolsPremium flex plus carbon steelPremium chrome vanadium steel

#title#
шифраDiameterЛ макс.Maximum puller load capacity in kilonewtons (kN)Maximum puller load capacity in tons (t)тежина-- prazen stolpec -- 
6192735 - 602292022160
61927412 - 75234353.52930
61927522 - 1153255057180

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

Резервни делови

Related products

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Ергономска рачка

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Висока прецизност

  Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.