Гарнитура насадни клучеви со внатрешен TX профил 1/2" во метална касета

191MB1

Атрибути на производот

  • Димензија на касетата: 197х105х38
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви со внатрешен TX профил 1/2" во метална касета 607314 191MB1 - 9
Насаден клуч со внатрешен TX профил 1/2" 191/1 E 10, E 11, E 12, E 14, E 16, E 18, E 20, E 22, E 24 9

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Едноставна употреба

    Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
  • Прецизност

    Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
  • Безбедност

    Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.