1693RP

Атрибути на производот

 • Pro Road држачот за поправка е софистициран производ развиен во соработка со некои од најдобрите механичари од светот.
 • Држачот има систем за монтирање на вилушка и е специјално дизајниран за работа на велосипеди, каде што стандардниот систем за стегање не одговара.
 • Држачот е изработен од силен алуминиум и челик погоден за употреба во работилница , поради неговата челична плоча која нуди голема стабилност.
 • Горниот склоп е прилагодлив на аголот, додека целиот држач е прилагодлив на висина
 • Држачот е погоден и за поправка на mountain велосипеди.
 • Држачот може да се надополни да придржува велосипеди преку оски , со дополнителен адаптер преку оска - артикл 1693R.2
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Професионален преносен држач со плоча 628353 1693RP 2
Фиксирана плоча за 1693В 1693.4B 1
Професионален држач за поправка без плоча 1693RP1 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Accessories

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.