1693R.2

Атрибути на производот

  • Преку оската адаптер е компатибилен со држачите 1693R . Овозможува фиксирање на велосипеди со 12мм или 15мм низ оските. За да го поставите велосипедот на адаптерот, едноставно отстранете го тркалото од велосипедот и наместете го велосипедот преку оската назад во вилушката или рамката. Адаптерот потоа ја стега низ оската и го обезбедува велосипедот.

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифратежина 
628710476
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.