Рамка за држач за двојно стегање и поправки,без стеги и плочи

1693.5C

Атрибути на производот

  • Направи своја сопствена рамка за држач на велосипеди со 2 стeгача.Можете да изберете помеѓу 3 различни стегалки ( 1693.1 ,1693.1S,1693.1Q ),додадете фиксна плоча на рамката ( 1693.4C ) или само фиксирајте ја во подот.
#title#
шифратежина-- prazen stolpec -- 
6232498000-
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Accessories

  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.