1693.1Q

Атрибути на производот

 • Pro Shop Clamp е високо-крајна понуда на Униор за велосипедски продавници. Се одликува со напреден систем за брзо ослободување што овозможува брзо и ефикасно работење на било кој велосипед.
 • Системот за брзо ослободување му овозможува на механичарот да ги притиска челустите со рака, при што моментната клешта веќе го зафаќа седиштето на рамката со доволно сила за да го држи велосипедот на место. Завртете ја рачката и дополнително затегнатост се нанесува на челустите за да се обезбеди цврст зафат.
 • Стегачот може да зафати цевки од било која форма, со дијаметар од минимум Ø22mm до максимум Ø60mm
 • Pro Shop Clamp има копче за брзо ослободување, кое се користи за ослободување на вилиците по иницијалното затегнување со ротирачката рачка.
 • Висината на вилиците е 70mm, така што работи со помали димензии на местата за седишта
 • Стегачот е компатибилен со сите велосипедисти на Униор.

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраМинимум дијаметарД макс.ШиринаВисинаДолжинаДијаметартежина-- prazen stolpec -- 
627095226070185300451730
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Резервни делови

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.