1693.3

Атрибути на производот

 • Влошката за алат се разликува по смислено разделени фиоки со дополнителен простор за закачување разни алати. Влошката се вклопува со сите Униор стојалки.
 • На 1693,3 новата влошка за алат се состои од силна тенка метална плоча со две шини и стилска СОС влошка од пена.
 • Влошката за алат е внатре променлива, код на елементот 1693,3
 • Влошката се вклопува во новата генерација на 1693 штандови (изработени после јули 2014 година).
 • Проверете со вашиот локален дистрибутер за компатибилност.

Повеќе за производот

Профили

Инструкции за безбедна употребаДоживотна гаранција

#title#
шифратежина-- prazen stolpec -- 
623820822
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Резервни делови

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.