Product features

  • Set contains specific selection of pliers for suspension service, fork seal tools, bushing extractor, flat sockets and other tools.
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set of tools in tray 3 for 2600D-US 628664 SET3-2600D-US 22 4472
Vendosur heqës unazë 1701/5 3 1
Celes Flat për shërbimin e pezullimit 1783/1 6P 24, 26, 27, 28, 30, 32 6
Reversible ratchet 1/4" 188.1/1ABI-US 1/4" 1
Çelës vazhdues 1/4" ,6 këndësh lloji i gjatë 188/2L6p 6, 7, 8, 9, 10 5
Arpion me dy drejtime 1/2" 190.1/1ABI-US 1/2" 1
Çelsa 1/2" 12 këndësh,të gjatë 190/1L12p 15 1
Dana të kombinuara,izoluara 406/1VDEBI 160 1
Dana papagajka,izoluar 447/1VDEBI 240 1
Dana per prerje anësore,izoluara 461/1VDEBI 140 1
External lock rings pliers, straight 532PLUS/1DP-US 140x3 - 10 1
External lock rings pliers, bent 534PLUS/1DP-US 140x3 - 10 1
Internal lock rings pliers, straight 536PLUS/1DP-US 140x8 - 13 1
Internal lock rings pliers, bent 538PLUS/1DP-US 140x8 - 13 1
Empty tray for SET3-2600D vl3-2600D 562x570x40 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.