Product features

  • Professional Mechanic Workbench is your choice for the most common bicycle repairs in your workshop. Bench comes with a tool chest with eight drawers and a 2050mm long hard wooden top. Most of the tools are stored in four drawers in a high quality cut-out foam tray. Workbench set comes with a fully equipped truing stand.
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Tavolinë pune mekanike profesionale 628678 2600A-US 156 159000
Qëndrim qendërzim rrota, për përdorim profesional 1689 1
Busull frenave për 1689 1689.2 1
Kontrollimi i vërtetë mjet - profesionale 1690/1 1
Këmbë rregulluse për tavolinë modulare 990LA-BLACK 100x650x690x1110 1
Dërras druri për tavolinë pune 990TW 2000x750x40 1
Dollap I gjerë për vegla - 7 sirtar 990WD7-BLACK 663x650x870 1
Unior Bicycle Mechanics Book #1 KAT.BIKEBOOK1 EN 1
Set of tools in tray 1 for 2600A-US or 2600C-US - General tools SET1-2600AC-US 1
Set of tools in tray 2 for 2600A-US or 2600C-US- Drivetrain tools SET2-2600AC-US 1
Set of tools in tray 3 for 2600A-US or 2600C-US - Wheel tools SET3-2600AC-US 1
Set of tools in tray 4 for 2600A-US or 2600C-US - Torque tools and pliers SET4-2600AC-US 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.