Product features

 • Containing a curated selection of the most used tools for your workshop, shows and events.
 • Featuring 7 drawers of tools all held in laser cut foam trays and an additional 8th deep drawer for storage of workshop essentials.

Carriage features:

 • Material: 1.2mm thick Premium PLUS sheet metal
 • Possibility to add accessories
 • Blind nuts for fixing accessories are mounted to the carriage
 • Static load capacity of carriage without casters: 1600kg
 • Dynamic load capacity of carriages: 300 kg
 • Maximum capacity of each drawer: 45kg
 • 8 drawers (7x L 563 x W 365 x H 70mm, 1x L 563 x W 383 x H 150mm)
 • Basic dimensions with handle and casters L 800 x W 440 x H 923mm
 • Total volume of drawers: 135 litres
 • Drawers are compatible with SOS tool trays 1/3, 2/3, 3/3
 • Left and right side are perforated
 • Includes 10 hooks dimension 50mm
 • ABS plate on the top of the carriage
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Fletëpalosje Përgjithshëm biçikletë 629226 1600N1-US 152 79800
Bike tool set in tool tray 1600SOS13-US 1
Bike tool set in tool tray 1600SOS14-US 1
Bike tool set in tool tray 1600SOS15-US 1
Bike tool set in tool tray 1600SOS16-US 1
Bike tool set in tool tray 1600SOS17-US 1
Bike tool set in tool tray 1600SOS18-US 1
Bike tool set in tool tray 1600SOS19-US 1
Karrovcë për vegla EUROSTYLE me 7 sirtar 940E4/1L-BLACK 770x448x895 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.