Product features

 • Materiali: fletë metalike
 • Sistemi mbyllje
 • bravë me çelës dhe varëse
 • 4 rrota, një me frena
 • mbathje me rrëshqitje-top duke mbajtur
 • mbulon sintetike mbrojtur mbathje dhe mjetet nga dëmtimi
 • Mundësia për të shtuar pajisje
 • llak ekologjike veshura me kadmium dhe ngjyra të çojë lirë
 • 7 mbathje (pesë dimensionet 560x365x70mm, dy dimensione 560x400x150mm)
 • dimensionet bazë me dorezë dhe rrota L 760 x W 440 x H 895 mm
 • Vëllimi i përgjithshëm i sirtarit: 140 litra
 • Kapaciteti statike ngarkesës e transportit pa rrota: 1600kg
 • Ngarkesa dinamike e karrocës: 300 kg
 • Kapaciteti maksimal i çdo sirtar: 45 kg
 • majtë dhe të djathtë janë shpuar
 • përfshijnë 10 grepa dimensioni 50mm
 • Tabaka ABS në krye të transportit
 • sirtarët janë të pajtueshëm me të 3 madhësitë e futjeve SOS: 1/3, 2/3, 3/3
#title#
kodLenghtWidthHeightLenghtHeightPeshë
62821377044889570076852000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Safety tips

check-mark-yes.png
 • Lock all your drawers before trying to roll the tool carriage into a new work area.
 • Set the brakes on the locking casters after you have rolled the cabinet to your work area.
 • Treat you tool carriage, tool chests, or tool boxes with respect.
 • Always follow the prescribed max load capacity of individual drawers and the carriage as a whole.
 • Always put heavier objects in the bottom drawers
 • Always close drawers when not in use.
 • Always follow manufacturer manual instructions regarding assembly and repair of your tools.
check-marks-no.png
 • Don't open two or more drawers at the same time, there is high chance of it tipping over.
 • Don't throw tools into drawer, always put the tools in.
 • Don't use an opened drawer as a working surface.
 • Don't clean a lacquered surface with a solvent cleaner.
 • Don't pull a tool carriage as you won't be able to see where you are headed. Push it in front of you so you can see where you are going.
 • Don't stack a tool carriage with too many extra chests or tool trays; it may tip over at the most unexpected time.
 • Don't roll a tool carriage with loose tools or parts on top of the carriage.
 • Don't roll a tool carriage too quickly; a pot hole in the floor or some hardware on the floor may cause an accident.
 • Don't overload the drawers; if you haven't got room for all of your tools, you need a larger tool carriage.
 • Don't open up too many loaded drawers at a time; close each drawer before opening up another. Heavily loaded opened drawers are an invitation to tipping.
 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.