Product features

  • Each foam tray is available separately to match your needs.
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Bike tool set in tool tray 629185 1600SOS19-US 18 1850
TX profile screwdriver with T-handle 193TX-US TX 10, TX 15, TX 25, TX 27, TX 30 5
T-handle hex wrench 193HX-US 2, 2,5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 8
Kaçavidë me grep të lakuar dy herë 639C 165 1
Kaçavidë e rrafshët me izolim VDETBI 603VDETBI 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125 2
Kaçavidë kryq (PH) e izoluar VDETBI 613VDETBI PH1x80, PH2x100 2
SOS tool tray for 1600SOS19 vl1600SOS19 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.