Product features

  • Each foam tray is available separately to match your needs.
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Bike tool set in tool tray 629195 1600SOS14-US 21 3236
Çelës I kombinuar,I hapur dhe I mbyllur I gjatë 120/1 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 13
Dana të kombinuara,izoluara 406/1VDEBI 160 1
Waterpump box joint pliers 449/1PYTHON-US 240 1
Nofulla plastike për 449/1PYTHON 449.1 240 1
Dana tekefonike,izoluara 506/1VDEBI 140 1
Dana per prerje anësore,izoluara 461/1VDEBI 160 1
Cable housing cutters 584/4BI-US 180 1
Measuring tape 710R-US 3 m 1
Nonjus,shubler digjital 270A 0 - 150 1
SOS tool tray for 1600SOS14 vl1600SOS14 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.