Fleta e të dhënave

pdfSet i veglave - 1000AD

Profilet

Lifetime warranty

Product features

  • Vendosur mjet është menduar si një bazë për çdo elektricist.
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i veglave 611884 1000AD - 62 5400
Çelës vazhdues 1/4" ,6 këndësh 188/2 6p 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13 11
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Dorezë e kthyeshme 1/4" 188.2/2BI 1/4" 1
Dorezë "T" 1/4" 188.3/2 1/4" 1
Vazhduese 1/4" 188.4/2 1/4"x55, 1/4"x150 2
Imbus T-dorezë 193HX 2.5, 4 2
TX kaçavidë profilin me T-dorezë 193TX TX 6, TX 9, TX 20, TX 25 4
Celes imbus gjashtëkëndesh 220/3 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 9
Imbus i gjatë për kënde 220/3SL 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 9
Çelës I rregullueshëm 250/1 200 1
Thikë për zhveshjen e kabllove me tehë të kthyer 385H 4 - 28 1
Dana të kombinuara,izoluara 406/1VDEBI 180 1
Dana per prerje anësore,izoluara 461/1VDEBI 160 1
Dana anësore të forta për prerje,izoluara 466/1VDEBI 180 1
Dana për zhveshjen e kabllove,izoluara 478/1VDEBI 160 1
Dana tekefonike të rrafshta,izoluara 508/1VDEBI 200 1
Dana tekefonike të lakuara,izoluara 512/1VDEBI 200 1
Dana për kabllo,izoluara 580/1VDEBI 170 1
Kaçavidë e rrafshët me izolim VDETBI 603VDETBI 0.4 x 2.5x75, 0.5 x 3.0x100, 0.6 x 3.5x100, 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150 6
Kaçavidë kryq (PH) e izoluar VDETBI 613VDETBI PH1x80, PH2x100 2
Testues i tensionit 220-250 V 630VDE 0.5 x 3.0x140 1
Daltë e rrafshë pë elektricista 665/6A 250x11 1
Metër per matje 710P 5 m 1
Sharrë hekuri 750B 400 1
Çekan pune 812 300 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë