More About Product

Profilet

TX profilePremium chrome vanadium steelLifetime warranty

Product features

 • Materiali: thikë - vanadium krom, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • trajtuar - polypropilen
 • krom kromuar teh, nxihem kreu
#title#
kodWrench sizeLenghtAdditionsl lenghtAdditionsl lenghtLenghtPeshë
607171TX 6132100156115
607172TX 7132100156115
607173TX 8132100156115
607174TX 9132100156115
607175TX 10132100156115
607176TX 15132100156119
607177TX 20155125156122
607178TX 25188150208846
607179TX 27188150208858
607180TX 30188150208867
607181TX 4022317525113118
607182TX 4522317525113142
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.