255/2F

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хром ванадиум челик
 • целосно појачан и кален
 • хромиран по ЕN 12540

Повеќе за производот

Профили

Димензија на навртка за кукаст клучПремиум хром челик ванадиумДоживотна гаранција

#title#
шифраДимензија на навртка за кукаст клучДолжинаДодатна должинаДијаметарДебелинаШиринатежина-- prazen stolpec -- 
61502715 - 351402,52.572583
61502835 - 50201441041.5196
61502950 - 80262551268455
61503080 - 1203205.55.51486829
615031120 - 1804187.59161341768
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Долготрајност

  Клучевите се изработени од висококвалитете хромиран челик ванадиум со поголема густина на местата со најголем притисок, а ваквото димезионирање и производство само ја зголемуваат нивната екстремна моќност и издржливост
 • Безбедно сечење

  Со нивното специјално безбедно сечење, клучевите спречуваат оштетување на аглите и ивиците на навртките и нитните со дистрибуирање на силата подеднакво на површината настрана од надворешните линии на нитната или главата на навртката наместо директно на ивиците.
 • Иновативен дизајн

  Префинетиот дизајн овозможува Униор клучевите да гарантираат точен и ефикасен пренос на сила кон главите на навртките и завртките.