193HX

Атрибути на производот

 • материјал:ножеви-од специјален хром ванадиум челик
 • рачка-полипропилен
 • стебло на одвртувачот хромирано, бруниран врв

Информативен лист

pdfКлуч имбус со T рачка - 193HX

Повеќе за производот

Профили

HEXAGON profilePremium chrome vanadium steel

#title#
шифраSign HX profileLenghtAdditionsl lenghtAdditionsl lenghtLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
6232382155125156112 +
6071612.5155125156113 +
6071623155125156116 +
6071633.5155125156120 +
6071644155125156124 +
6071654.5188150208857 +
6071665188150208856 +
6071676188150208874 +
607168722317525113128 +
607169822317525113155 +
6071701024820025113233 +
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Долготрајност

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Безбедно сечење

  Со нивното специјално безбедно сечење, клучевите спречуваат оштетување на аглите и ивиците на навртките и нитните со дистрибуирање на силата подеднакво на површината настрана од надворешните линии на нитната или главата на навртката наместо директно на ивиците.
 • Иновативен дизајн

  Префинетиот дизајн овозможува Униор клучевите да гарантираат точен и ефикасен пренос на сила кон главите на навртките и завртките.