481/6

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус хром ванадиум
 • ковани, целосно појачани и калени
 • завршна површина: црвено лакирана
 • ижлебени челусти со индукционо појачани запци
 • изработени по стандард DIN 5234 форма B

Употреба:

 • фат, ротирање или виткање на округли или цевки со повеќе ивици, навртки и рабови

Стандарди

ДИН 5234 форма В

Повеќе за производот

Профили

Премиум хром челик ванадиумДоживотна гаранција

#title#
шифраДијаметар на цевкаМаксимален дијаметар на цевкаДолжинатежина-- prazen stolpec -- 
6014951/2"35265480
6014961"45335815
6014971.1/2"554301380
6014982"705552391
6014993"957004300
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Related products

 • Бројни дополнителни елементи

  Опсегот на цевастите клучеви е надополнет со други наменски алати за работа со цевни инсталации, како што се разни цевасти секачи и стеги, искречки алати, тест пумпи за работа со цевки.
 • Ергономски облик

  Специјалниот фат на цевастиот клуч, благодарение на својот ергономски облик, секогаш лежи на дланката совршено додека изведувате цврст, нелизгав фат на цевките, без обзир на нивната форма или широчина.
 • Лесна монтажа

  Униор алатите за цевки дозволуваат безбедна и ефикасна монтажа на водоводни системи, бидејќи тие пренесуваат многу дополнителна сила на цевките и обезбедуваат силен и сигурен фат без завртки или штрафови.