480/6

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хром ванадиум челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • завршна површина: црвено лакирана
 • ижлебени челусти со индукционо појачани запци
 • изработени по стандард DIN 5234 форма А

Употреба:

 • фат, ротирање или виткање на округли или цевки со повеќе ивици, навртки и рабови

Стандарди

480/6 Клешта за цевки 90&дег; Шведски облик

Повеќе за производот

Профили

Премиум хром челик ванадиумДоживотна гаранција

#title#
шифраДијаметар на цевкаМаксимален дијаметар на цевкаДолжинатежина-- prazen stolpec -- 
6014811"50320692
6014821.1/2"604151200
6014832"805402050
6014843"1056853430
6051254"1257504920
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Related products

 • Бројни дополнителни елементи

  Опсегот на цевастите клучеви е надополнет со други наменски алати за работа со цевни инсталации, како што се разни цевасти секачи и стеги, искречки алати, тест пумпи за работа со цевки.
 • Ергономски облик

  Специјалниот фат на цевастиот клуч, благодарение на својот ергономски облик, секогаш лежи на дланката совршено додека изведувате цврст, нелизгав фат на цевките, без обзир на нивната форма или широчина.
 • Лесна монтажа

  Униор алатите за цевки дозволуваат безбедна и ефикасна монтажа на водоводни системи, бидејќи тие пренесуваат многу дополнителна сила на цевките и обезбедуваат силен и сигурен фат без завртки или штрафови.