596/6A

Атрибути на производот

 • материјал: челусти од премиум плус јаглероден челик
 • ивиците за сечење посебно индукционо појачани
 • рачки од челични цевки, лакирани, јаки рачки со цврста пластична облога

Предности:

 • амортизери на зглобови апсорбираат удари на рачките, кои се појавуваат кога се сече појака шипка
 • заштита од ексцентрични навртки за подесување на острици со ковани вдлабнатини кои обезбедуваат 100% заштита од одвртување

Повеќе за производот

Профили

Form of cutting jaws

https://uniortools.com/res/katimages/131302.png
шифраLenghtThicknessWidthAdditionsl lenghtтежина-- prazen stolpec -- 
610963300264016737 +
610964350265524805 +
6109654503470361500 +
6109666003884402600 +
6109677504396463950 +
61096890047109506300 +
612984105048120466900 +
596/6А Маказа за сечење арматурно железо капацитет на сечење (10N=1kg)
шифраLenghtЖица макс.1600 N/mm² Макс. дијаметар (мм)Жица макс.650 N/мм² Макс. дијаметар (мм)
61096330035
6109643503,55
61096545058
610966600710
610967750813
610968900916
61298410501019
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Резервни делови

 • Безбедно сечење

  Дизајнирани за сигурно и прецизно сечење на челичниот лим, армирање бетон, жици и кабли, PVC цевки, но и макази за обрежување грозје, макази за работа во овоштарници и виногради, разновидната линија на Униор маказите ги докажуваат своите предности кај широкиот опсег на професионалци и корисници дома.
 • Супериорен квалитетен челик

  Изработени од супериорен квалитетен карбонизиран челик, Униор маказите имаат калапесто ковани челусти, индукциски појачани острици, и солидно изолирани рачки, и исто така се карактеризираат со ефикасна површинска заштита.
 • Калени острици

  Со совршено калени острици можете да работите без употреба на сила и со одлични резултати.