990MC8

Атрибути на производот

  • basic dimensions of perforated back L 1500 x H 1155mm
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Перфориран грб - модул С8 625758 990MC8 - 24
Лева потпора 990SL 32x45x1155 1
Десна потпора 990SR 32x45x1155 1
Перфорирано пано, сет од 2 парчиња 990B 1436x1018 1
Носач со парапетни канал 990HPC 1467x73x131 1
Кука 997.1 50 (20x) 20

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Квалитетен лим

    Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
  • Иновативен дизајн

    Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
  • Прегледно сместување на алатот

    Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.