990MA6

Атрибути на производот

  • basic dimensions of work bench L 1500 x W 750 x H 2025mm
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Модуларен работен пулт - модул А6 625756 990MA6 - 27
Тесен ормар за алат -6 фиоки 990ND6 475x650x870 1
Прилагодлива ногарка за модуларен работен пулт 990LA 100x650x690x1110 1
Дрвен пулт 990TW 1500x750x40 1
Лева потпора 990SL 32x45x1155 1
Десна потпора 990SR 32x45x1155 1
Носач со парапетни канал 990HPC 1467x73x131 1
Перфорирано пано, сет од 2 парчиња 990B 1436x1018 1
Кука 997.1 50 (20x) 20

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Квалитетен лим

    Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
  • Иновативен дизајн

    Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
  • Прегледно сместување на алатот

    Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.