990MA3

Атрибути на производот

  • основни димензии на работна маса L 2000 x W 750 x H (1885 - 2305)mm
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Модуларен работен пулт - модул А3 625753 990MA3 2 m 13
Прилагодлива ногарка за модуларен работен пулт 990LA 100x650x690x1110 (2x) 2
Конектор 990C 2000 1
Дрвен пулт 990TW 2000x750x40 1
Лева потпора 990SL 32x45x1155 1
Десна потпора 990SR 32x45x1155 1
Средна потпора 990SM 32x45x1155 1
Носач со парапетни канал 990HPC 983x73x131 (2x) 2
Перфорирано пано, сет од 2 парчиња 990B 952x1018 (2x) 2
Кука, 10 парчиња 997.1 50 (2x) 2
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Квалитетен лим

    Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
  • Иновативен дизајн

    Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
  • Прегледно сместување на алатот

    Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.