964/8ASOS

Атрибути на производот

 • Tool tray dimension: 188 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 2x external lock rings pliers, straight and bent, dim. 180
 • 2x internal lock rings pliers, straight and bent, dim. 180

Повеќе за производот

Профили

Round jawsInternal lock ring pliersRound jawsExternal lock ring pliers

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура зегер клешти во SOS влошка за алат 621061 964/8ASOS 19 - 60 - 180 4
Зегер клешти,надворешни прави 532PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Зегер клешти,надворешни криви 534PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Зегер клешти внатрешни прави 536PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Зегер клешти, внатрешни криви 538PLUS/1DP 180x19 - 60 1
SOS влошка за 964/8ASOS vl964/8ASOS 188x364x30 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.