964/7SOS

Атрибути на производот

 • Tool tray dimension: 188 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 1x double groove joint pliers (article 445/1BI) dim. 240
 • 1x grip pliers (article 430/3) dim. 250
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура BI и грип клешти во SOS влошка 621059 964/7SOS - 2
Грип клешти 430/3 250 1
Клешти папагалки 445/1BI 240 1
SOS влошка за 964/7SOS vl964/7SOS 188x364x30 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.