Комплет фалсификувани комбинации прескокнувачки клучеви во СОС подлошка за алат

964/27ASOS

Атрибути на производот

 • Tool tray dimension: 188 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 6x ratchet combination wrench (article 160/2) dim. 8, 10, 13, 15, 17, 19
 • 1x measuring tape (article 710R) dim. 5m
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Комплет фалсификувани комбинации прескокнувачки клучеви во СОС подлошка за алат 625732 964/27ASOS 8 - 19 7
Кован вилушкаст окаст клуч со крцкало 160/2 8, 10, 13, 15, 17, 19 6
Метро 710R 5 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.