710R

Атрибути на производот

 • двокомпонентно пластично куќиште
 • со сопирач и закачалка
 • метро

Информативен лист

pdfМетро - 710R

Повеќе за производот

Профили

Preciseness to class ll

#title#
шифраTape lenght in meterTape lenght in feetsDiameterтежина-- prazen stolpec -- 
612789201689
6127903016108
6127915019178
6127928025364
612793261689
61279431016108
61279551619178
61279682625364

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Прецизност во мерењето

  Мерните ленти, момент клучевите со заштита од преоптеретување, либели (и дигитални), мерила за ниво, правоаголни винкли, ѕидарски метра и мерни листови се одлични претставници на прецизни мерни инструменти, без кои успешно планирање и извршување на работата е едноставно невозможно да се замисли.
 • Употреба на тестер за безбедност

  Мерните алати се прецизни и во исто време и едноставни за употреба - како во универзални мерења со класични мерни ленти во разни варијанти така и во специфични ѕидарски и браварски работи, баждарења итн.
 • Повеќе верзии

  Униор прецизните алати се достапни во класични и верзии со уметнички дизајн - дигитални со тајмери и други карактеристики. Сите алати се дизајнирани и произведени според тековните интернационални стандарди.