964/26SSOS

Атрибути на производот

 • Димензија на влошката : 188x364x30mm
 • Компатибилни со фиоките на Economic, Еuroplus и Hercules (предните фиоки)

Гарнитурата вклучува:

 • пила со рачка, фина, димензија 200мм; 1х рамна, 1х полурамна, 1 х триквадратна, 1х квадратна и 1 х кружна

Повеќе за производот

Профили

Плосната турпијаПолуокругла турпијаКвадратна турпијаОкругла турпијаТриаголна турпијаДоживотна гаранција

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура плоснати турпии во SOS влошка 621083 964/26SSOS 188 - 364 x 30 5
Плосната турпија со рачка, фина 760HS 200 1
Полукружна турпија со рачка, фина 761HS 200 1
Округла турпија со рачка, фина 763HS 200 1
Триаглеста турпија, фина, со рачка 764HS 200 1
Квадратна турпија со рачка, фина 765HS 200 1
SOS влошка за турпии со рачка 964/26 ЅSOS vl964/26SSOS 188x364x30 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.