946ACR

Атрибути на производот

 • комбинација од работна маса (арт.946A) и орман со роло врати за работна маса (арт.946CR)
 • материјал: специјален ПЛУС челичен лим
 • централно заклучување со брава и клуч на преклопување
 • lock with key included also foam keyring
 • фиоки со топчести лизгачи
 • синтетичка покривка ги штити фиоките и алатите од оштетување
 • обложена со еко боја на Qualicoat стандард за квалитет
 • дрвена работна површина
 • 5 фиоки (три димензии 560x570x70 mm, една димензија (560x605x150 mm)
 • статичка носивост на масата: 2300 kg
 • капацитет на носивост на фиока:45 kg
 • со 30 куки за алат
 • ефикасен систем на заклучување

Повеќе за производот

Профили

Thickess of Premium plus sheet metalPremium plus metal sheetCoated with eco colour of Qualicoat quality standard

#title#
шифраLenghtWidthHeightтежина-- prazen stolpec -- 
61233115007501665146000

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.