940EV1

Атрибути на производот

 • материјал: специјален ПЛУС челичен лим
 • слепи навртки за прицврстување на дополнителни делови кои се монтирани на количката
 • клизна врата со систем на заклучување
 • статичен капацитет на товар на количката без тркала: 1600kg
 • максимален капацитет на секоја фиока : 45 кг
 • 4 фиоки (3x L 563 x W 365 x H 70mm, 1x L 563 x W 410 x H 150mm)
 • основни димензии со рачка и тркала L 800 x W 440 x H 923mm
 • вкупен волумен на фиоки: 76 литри
 • фиоки компатибилни со SOS tool tray 1/3, 2/3, 3/3
 • широк спектар на додатоци

Предности:

 • обложена со еко боја на Qualicoat стандард за квалитет
 • отворањето и затворањето на фиоките е многу едноставно согласно на единственото решение-рачката на фиоката на горната страна им овозможува синхронизиран фат и отворање на фиоката на количката
 • механизмот за затворање на фиоките заштитува од несакано отворање на фиоките
 • фиоки со нелизгачка внатрешна синтетичка постава
 • централно заклучување со брава и клуч на преклопување
 • брава со клуч вклучува и привезок
 • тркала отпорни на масло и киселина со дијаметар од 125 мм, едно со кочница, која ги блокира вртењето и ротирањето на тркалото.
 • динамичен капацитет на товар на вагоните: 500 кг
 • целосно извлекување на фиоките со висококвалитетни топчести шини

Повеќе за производот

Профили

Дебелина Premium plus металПремиум плу метален лимОбложен со еко боја со стандарден квалитет QualicoatДоживотна гаранција

#title#
шифраДолжинаШиринаВисинаДолжинаВисинатежина-- prazen stolpec -- 
61988480044092370076844800
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

Accessories

Резервни делови

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.