940E9

Атрибути на производот

 • материјал: специјален ПЛУС челичен лим
 • централно заклучување со брава и клуч на преклопување
 • lock with key included also foam keyring
 • тркала отпорни на масло и киселина со дијаметар од 100 мм, едно со кочница, која ги блокира вртењето и ротирањето на тркалото.
 • целосно извлекување на фиоките со висококвалитетни топчести шини
 • нелизгавата синтетичка облога ги штити фиоките и алатите од оштетување
 • широк спектар на додатоци
 • обложена со еко боја на Qualicoat стандард за квалитет
 • 8 фиоки (6 x L 560 x W 365 x H 70 mm, 2 x L 560 x W 400 x H 150 mm)
 • основни димензии со рачка и тркала L 760 x W 500 x H 975 mm
 • вкупен волумен на фиоки: 153 литри
 • статичен капацитет на товар на количката без тркала: 1600kg
 • динамички капацитет на товар на вагоните: 300 кг
 • максимален капацитет на секоја фиока : 45 кг
 • фиоки компатибилни со SOS tool tray 1/3, 2/3, 3/3

Информативен лист

pdfКоличка за алат - 940E9

Повеќе за производот

Профили

Thickess of Premium plus sheet metalPremium plus metal sheetCoated with eco colour of Qualicoat quality standard

#title#
шифраLenghtWidthHeightLenghtWidthHeightтежина-- prazen stolpec -- 
611757770500975700440847590001

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Accessories

Резервни делови

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.