940E4/1L-BLACK НОВО

Атрибути на производот

 • материјал: специјален ПЛУС челичен лим
 • централно заклучување со брава и клуч на преклопување
 • брава со клуч вклучува и привезок
 • тркала отпорни на масло и киселина со дијаметар од 100 мм, едно со кочница, која ги блокира вртењето и ротирањето на тркалото.
 • целосно извлекување на фиоките со висококвалитетни топчести шини
 • нелизгавата синтетичка облога ги штити фиоките и алатите од оштетување
 • широк спектар на додатоци
 • обложена со еко боја на Qualicoat стандард за квалитет
 • 7 фиоки (5 x L 560 x W 365 x H 70 mm, 2 x L 560 x W 400 x H 150 mm)
 • основни димензии со рачка и тркала L 760 x W 440 x H 895 милиметри
 • вкупен волумен на фиоки: 140 литри
 • статичен капацитет на товар на количката без тркала: 1600kg
 • динамички капацитет на товар на вагоните: 300 кг
 • максимален капацитет на секоја фиока : 45 кг
 • левата и десната страна на количката се перфорирани
 • вклучува 10 куки со димензии 50 мм
 • ABS влошка на врвот на количката
 • фиоки компатибилни со SOS tool tray 1/3, 2/3, 3/3

Повеќе за производот

Профили

Дебелина Premium plus металПремиум плу метален лимОбложен со еко боја со стандарден квалитет QualicoatДоживотна гаранција

#title#
шифраДолжинаШиринаВисинаДолжинаВисинатежина 
62821377044889570076852000
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Резервни делови

Related products

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.