920PLUS2

Атрибути на производот

 • материјал: специјален ПЛУС челичен лим
 • централно заклучување со брава и клуч на преклопување
 • брава со клуч вклучува и привезок
 • единствен систем на затворање на фиоки со куки за затворање
 • повеќенаменската полица дава дополнителна работна површина
 • тркала отпорни на масло и киселина со дијаметар од 125 мм, едно со кочница, која ги блокира вртењето и ротирањето на тркалото.
 • агли заштитени со анти-шок гума
 • целосно извлекување на фиоките со висококвалитетни топчести шини
 • фиоки со нелизгачка внатрешна синтетичка постава
 • 7 фиоки (5 x L 565 x W 365 x H 70 mm, 2 x L 565 x W 385 x H 150 mm)
 • основни димензии со рачка и тркала L 810 x W 510 x H 945mm
 • статички капацитет на товар на количките без тркала: 2000 кг
 • динамичен капацитет на оптоварување на количката: 500кг
 • максимален капацитет на секоја фиока : 45 кг
 • обложена со еко боја на Qualicoat стандард за квалитет
 • вкупен волумен на фиоки: 137 литри
 • фиоки компатибилни со SOS tool tray 1/3, 2/3, 3/3
 • широк спектар на додатоци

Профили

Дебелина Premium plus металПремиум плу метален лимОбложен со еко боја со стандарден квалитет QualicoatДоживотна гаранција

#title#
шифраДолжинаШиринаВисинаВисинатежина-- prazen stolpec -- 
61710181051094579675600
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

Accessories

Резервни делови

Related products

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.